Noen ord før årsmøtet 2012

Kjære Andelseiere,

Årsmøtet vil finne sted mandag den 23. april kl 19.00 på Holmenkollen Hotell Rica, Kongeveien 26, 0787 Oslo. 

Styret har valgt å arbeide i stillhet med alle aktuelle saker. Ingen oppsiktsvekkende overskrifter i lokalpressen og heller ingen alarmerende opplysninger på Havnas nettesider. Ro og orden har preget arbeidet. Men vi jobber og vi jobber fortsatt hardt med de sakene som vi har prioritert.

Vi kan nå gi en melding til alle som har klaget på dårlige madrasser og vonde rygger påført under opphold på Havna.

Vi har kjøpt inn og plassert nye madrasser i alle hyttene. Jeg har prøvd madrassen siste uke og jeg garanterer god søvn til alle. En klar betingelse for god søvn er mye tid i frisk sjøluft og mye mosjon.

Vi har observert at sykkel- og gangveier er bygd ut. Det tar ikke lang tid før vi kan spaserer rolig til Verdens Ende. En spasertur til Tjøme Sentrum anbefales. Tid én vei: 60 minutter i turtempo. Det vil si en tur på 2 timer i alt. Deretter prøver du madrassen!

Mange har klaget på parkeringsplasser. Nå er asfalt lagt på grusbelagt parkeringsplass. Arbeidet ble avsluttet i uke 12.

Styret har jobbet mye med ”Oppgraderingen av hyttene”. Et utvalg har lagt frem et forslag til styret som vi har diskutert og som vi fortsetter å diskutere frem til årsmøtet. Det er viktig at vi får et realistisk bilde av de økonomiske mulighetene for en oppjustering. Vi trenger også en rapport om situasjonen dersom vi ikke gjør noe med hyttene?

På befaring i fjor sommer ble jeg informert om tilstanden på hyttetakene. Vi arbeider fortsatt med denne saken. Fagfolk sier at tak med alder 30 år er i faresonen. Vi har tatt advarselen alvorlig. En uavhengig takstmann og styrets leder vil undersøke alle takene før årsmøtet. Lokale snekkere som kjenner hyttene, mener at takene holder bra i minst 10 år fremover. Likevel tar vi signalet alvorlig. Rapport vil bli gitt på årsmøtet.

Vi fortsetter med diverse vedlikehold av hyttene etter behov. Blant annet må flere dører vurderes kritisk. Noen må skiftes ut.

Styret har fortløpende kontakt med ledelsen av Rica Hotell med hensyn til vedlikehold og forbedringen av utemiljøet.

Til slutt: Svømmebassenget, trimrommet, turveier og frisk sjøluft venter på deg. Spis sunt, fyll lungene med frisk sjøluft og bruk de nye madrassene!

Hilsen Tedd Urnes, styreleder

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s