Brev fra styreleder

Kjære Andelseiere,

GODT NYTT ÅR

Vi har ikke lagt mye informasjon ut på nettsidene  i de siste månedene. Det betyr ikke at styret har tatt en utvidet ferie. Vi arbeider mye med saker som krever mye tid. Det betyr at mye arbeid blir gjort via e-post og direkte kontakt med medlemmer.

Blant de sakene som vi ennå ikke har fått gjort ferdig, kan jeg nevne disse: Serviceavtalen mellom Havna Skjærgårdspark/Velforening og Rica Havna hotel, nytt regnskapskontor, tvangssalg av andeler og kommunikasjon.

En gruppe blant styrets medlemmer har arbeidet spesielt med Serviceavtalen. Vi har ennå ikke kommet helt i havn med avtalen. Mange saker skal avklares med hensyn til arbeidsoppgaver og ansvarsforhold vurdert mot fremtidige kostnader.

Vi har også tatt kontakt med et regnskapskontor som vil kunne utføre arbeidsoppgaver for velforeningen. Det vil bety en økonomisk belastning fordi vi tidligere har utført dette arbeidet av et styremedlem i samarbeid med Rica Havna Hotel. Et krav om revisor ble satt frem på siste årsmøte. Dersom dette kravet fortsatt skal gjelde, vil også kravet medføre økonomiske utgifter. Jeg vil nevne at vi er ikke og har ikke vært pålagt å ha en autorisert revisor for årsregnskapet – dette til orientering.

All drift av hyttene er avhengig av at alle viser en solidarisk holdning til de økonomiske krav som stilles. Årsavgiften for andelene må innbetales i rett tid. Vi har dessverre måtte kontakte advokat som har fått i oppdrag å kreve inn manglene beløp. Det vil bli iverksatt tvangssalg av andeler som tilhører eiere som ikke overholder fastsatte betalingsfrister eller betaling etter avtale.

Oppussingen av alle hyttene er nå historie. Arbeidet har også vært tidkrevende, men helt nødvendig for å bevare verdien av hyttene. Alle andelseiere, bortsett fra en person, har nå betalt for oppussingen.

Vi vil også forsøke å bedre kommunikasjonen mellom styret , andelseiere og leietagere ved å legge ut på nettsiden en ”Questback”  hvor alle kan gi melding til styret.

Til slutt: Vi arbeider også mot årsmøtet. Dato er ikke bestemt ennå. Vi trenger en Valgkomite bestående av minst tre personer. Gi beskjed dersom du har navn på person som du tror kan gjøre en god jobb? Flere av styremedlemmene er dessuten på valg. Viktig å melde fra til Valgkomiteen om personer som dere vil skal arbeid for velforeningen fremover.

Hilsen

Tedd Urnes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s