Våre vacumtoaletter

Kjære andelseiere

I den senere tid har vi hatt flere episoder hvor rørene har gått tette fordi fremmedlegemer er kastet i toalettet. Enten klarer vaktmesteren og hans assistenter å få det ut – eller så må firma med høytrykksspyling innkalles. Det er unødvendig arbeid, dyrt og medfører unødvendige utgifter for sameiet. Det utsetter viktige vedlikeholdsarbeider eller fører til høyere felleskostnader.

Det er kun eget organisk avfall samt oppløselig toalettpapir som kan spyles ned i toalettet. Ikke; tamponger, bind, truseinnlegg, toalettrullhylser, truser, sokker, kondomer, plast, gummi, legoklosser, leker, matavfall etc. som man noen ganger må plukke ut av vacumpumpa ved endestasjonen.

Her en driftsrapport fra helgen 13-14 juni 2015 og påfølgende onsdag;

«Hadde 2 mann frem til kl.02.00 lørdag natt som jobbet men de måtte gi opp da det var umulig å få opp tettingen.

Firmaet Spyleteknikk ble ringt søndag morgen da de har kraftigere utstyr enn oss. (Dette medfører en regning som dere må ta).

Tettingen løsnet rundt lunsjtider søndag MEN:

Det ble funnet en stor plastikk gjenstand på 25 cm i vacumpumpa. Så ut som del av en leke!!

I dag (onsdag) hadde vi samme problem og min kollega og jeg holdt på fra klokka 10 til klokka 15 for å få åpnet tetting i røret. På nytt fant vi plastikk deler i den ene pumpa samt ting som damene bruker, huff. Vær oppmerksom på om barna har med leker inn på badet.»

Ovennevnte bør ikke være vanskelig å skjønne eller forholde seg etter. Jeg ber om at alle passer på at kun eget organisk avfall (behøver jeg være mer konkret?) havner i toalettet.

Med ønsker om en bekymringsløs og problemfri sommer.

Med vennlig hilsen

Henning Madsen
Styreleder

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s