Nye Terrasser

Det har gjennom 2017 vært arbeidet med planlegging av ytterligere utskifting av terrasser. Mange andelseiere har ytret ønske om dette og mange terrasser og gelendre begynner å bli svake.

Styret har planlagt å skifte ut 12 terrasser (9, 10, 11, 19, 20, 21, 25, 26, 27, 33, 34 og 35) samt oppsett av en manglende skillevegg mellom hytte 22 og 23. Det vil bli brukt kebony på gulv i dimensjon 28 * 120 mm som hindrer svikt. Arbeidet vil bli utført av SBA AS som benyttes av hotellet og som har skiftet 7 terrasser/plattinger (hytte 2, 3, 15, 16, 22, 23 og 24) for oss i 2016.

Allerede torsdag 26. april begynte arbeidet med å rive terrassene til hytte 9, 10 og 11. Dette er impregnert materiale som skal forsvarlig kasseres. Nye terrasser for hytte 9, 10 og 11 vil bli bygget opp i uke 18. Basert på erfaringene med disse terrassene vil det bli satt opp en videre fremdriftsplan som vil bli lagt ut på nettsiden. Vi vil holde berørte andelseiere orientert. Hensikten er å gjøre en og en terrasse ferdig slik at bortfallet av terrasse blir så kort som mulig.

Vi ønsker også å få innlemmet ytterligere terrasser i prosjektet i år om det tidsmessig lar seg gjøre. Nye gelendre og skillevegger på terrasser vil ikke kunne males før til høsten grunnet nødvendig tørk av treverket.

På befaring onsdag 25.04.2018 fra høyre Snekkermester Morten Flom (gul jakke), Børre Andersen SBA AS, Mange Langvik fung. vedlikeholdssjef Scandic, Bojan SBA AS.
Foto: Henning Madsen

One response to “Nye Terrasser

  1. Andelseier 30 og 31

    Ja terrassen er kjempefin. Men er det mulig å få tilbake porten på hytte 30?? Det er rett og slett farlig slik som det er nå med den åpningen og rett ut i skråningen med den store steinen som ligger der. Har med en 2-åring som ikke kan slippes ut på terrassen alene. Ganske håpløst.
    Takknemlig for tilbakemelding.
    Mvh Nina T. Rudstaden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s