Nye vinduer

Det er i løpet av vintersesongen 2017/2018 blitt foretatt utskifting av 7 hovedvinduer ved snekker Jens Lunde fra Tjøme i hyttene 1, 14, 21, 24, 27, 32 og 35. Hytte 29 vil få tilsvarende i løpet av våren/sommeren 2018 og i tillegg vil hytte 4, 7 og 9 få nytt sidevindu i stue. Vinduene er produsert av Natre har «såkalt selvrensende glass» utvendig. De skal bare vaskes med lunkent vann utvendig.

Foto: Henning Madsen, 07.04.2018

Det er i løpet av vintersesongen også blitt foretatt utskifting av 10 vinduer i 2. etasje i ulike hytter. Vinduene er produsert av Natre har «såkalt selvrensende glass» utvendig. De skal bare vaskes med lunkent vann utvendig. Vinduene i 2. etasje har avtakbar midtsprosse for lettere å komme seg ut i tilfelle brann. Bredden mellom karm og midtsprosse på opprinnelig vindu i 2. etasje er cm 37. Bredden på nytt vindu med avtakbar midtsprosse er cm 76. Her bør de fleste klare å komme igjennom.

Vi ber samtidig om at foreldre påser at barn ikke fikler med dette i utide slik at det ikke går i stykker og ikke virker når det trengs.

Foto: Henning Madsen, 07.04.2018

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s