SAMEIEFORENINGEN HAVNA SKJÆRGÅRDSPARK – LITT NYTT ETTER ÅRSMØTET

VELKOMMEN TIL HAVNA

Vi takker alle medlemmene av det avgåtte styret for utmerket engasjement i arbeidet med å bedre forholdene for alle andelseiere i Havna.

Årsmøtet behandlet flere vanskelige saker som det nye styret må arbeide videre med. De fleste av både tidligere styremedlemmer og nye medlemmer, har en klar oppfattning av de oppgaver som vi skal utføre. Vi representerer en beskjeden servicegruppe som ikke er ansatt på heltid for å bedre forholdene.

Viktig å merke seg at Serviceavtalen mellom Scandic Hotels og Sameieforeningen Havna Skjørgårdspark er undertegnet. Vi er garantert pålitelig drift av hyttene. Det betyr at de av dere som nå bruker hyttene, kan vise til avtalen dersom noe mangler. Min erfaring er positiv med hensyn til driften. Problem vil alltid finne sted uten at vi trenger å ringe med alle alarmklokkene samtidig. Et positive, hyggelig og aktivt samarbeid mellom Scandic, Rica Eiendom og Havna Skjærgårdspark er helt nødvendig dersom vi skal lykkes i levering av gode tjenester til alle andelseiere, gjester og brukere av hyttene. Serviceavtalen vil bli publisert på vår nettside samt andre nyheter om den fremtidige drift av hyttene.

Med vennlig hilsen

Tedd Urnes

Styrets leder

2 responses to “SAMEIEFORENINGEN HAVNA SKJÆRGÅRDSPARK – LITT NYTT ETTER ÅRSMØTET

  1. Sonja Gabrielsen

    I.forbindelse m. SERVICEAVTALEN M.SCANDIC HOTELL: Ang.Utstyr og div.nødvendige ting som bør og må være i alle Andelshyttene!:Jeg trodde og regnet med at alt skulle være som tidligere år,og kanskje litt bedere i og med at prisen skulle gå opp?:At de skulle sørge for å sette inn nødvendig utstyr/rengjøringsmidler i Hyttene:Som:Vaskemidler til GULV,WC. OPPVASKMIDDEL TIL OPPVASKMASKIN OG ZALO til håndoppvask!Og TOALETTRULLER 3.stk!Men her har det tydeligvis kommet inn nye forslag fra STYRET i følge HUSØKONOMEN på hotellet,og som visstnok er skrevet ned som krav iforbindelse. M.den nye avtalen!??som bør RETTES PÅ OMG!????Jeg kom til hytte nr.25 14.6.,og der var det ikke Gulvvaskemiddel,ikke WC rengjøringsmiddel,og 1.stk.TOALETTRULL PÅ HOLDEREN!Vi har jo hytter som er beregnet for ca.6 pers i 1.uke,så da er vel dette i snauste laget???Vi NB! Vi har vel mere enn nok feriebagasje å bære med oss,om vi også skulle bære med oss ovennente for 1.Ukes ferie på hyttene våre???Hilsen Sonja Gabreisen Andelseier.

  2. Etter å ha lest dette innlegget, samt årsmøtereferatet, har styreleder og det nye styret min største sympati og støtte. Tusen takk for at dere tar denne jobben, jeg skjønner det har vært utfordrende. Håper det nye styret, alle andelseiere og hotellet kan samarbeide godt fremmover, på Havna skal det være hyggelig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s