LEDER fra Tedd Urnes

Vi nærmere oss nå slutten på året 2019. Styret for Havna hyttene har vært opptatt av kvaliteten på alle hyttene – ikke bare på din hytte. Derfor holder vi fortsatt på med vurderinger om omfang og arbeidsmetoder for fortsatt vedlikehold. Målet for styrets arbeid og oppgaver har ikke forandret seg. Vi skal forsøke å gjøre de få ukene dere oppholder dere på hyttene så behagelig som mulig. Sagt på en annen måte: Alt skal være tilrettelagt for dere slik at trivsel og hygge ikke ødelegges av små eller store mangler. Derfor må vi foreta vedlikehold og forbedring av hyttene når vi mottar klager fra brukerne. Vi har ikke gjort bra nok arbeid dersom dere bruker unødig mye tid av ferien på vedlikehold og klager mens dere skulle ha senket skuldrene, slappet av, få ro i kroppen og mer energi til nye oppgaver i arbeidslivet. Vi kan opplyse at vi ikke har mottatt alvorlige klager.

Alle hyttene skal være brukbare hele året for alle- et klart definert mål for styrets arbeid.

PARKERINGSRUTINER OG PARKERINGSPLASSER

Alle andelseiere eller brukere av hyttene har rett til en gratis parkeringsplass. Du kan parkere hvor du vil innenfor et oppgitt område. Dersom du får gjester, kan vi også ordne plassproblemet for deg til en redusert pris. Vi har vurdert gjeldende ordning som synes å fungere bra bortsett fra de personene som glemmer å levere inn parkeringsbevis etter bruk. Rutinen vil bli justert til neste år. Vi håper også at EL-bil brukere er fornøyd med de nye stasjonene for bilene? Konklusjonen på nevnte sak er at vi har parkeringsplasser nok til alle. Det betyr at vi avslutter arbeidet med å finne egne parkeringsplasser utenfor området.

VASK ELLER IKKE VASK- ET VIKTIG SPØRSMÅL FOR NOEN

Hyttelivet er ikke som før -mener mange. I forrige århundre vasket vi etter oss når vi forlot hytten. I 2019 er situasjonen en annen. Alle må hjem til nye oppgaver så fort som mulig. Andre må ta vasken. De av oss som vasker hyttene fortsatt, må studere instruks for vask grundig. Du vasker ikke etter egne behov eller gammel vane. Du vasker slik at nye gjester ikke klager. Vi har ikke problem med vask av hyttene, men viktig å huske på krav til vaskestandard. I 2020 vil hotellet ta kr. 750.- for vask av hytten. Vi har ikke forhandlet om prisen. Undersøkelser i markedet viser at prisen ikke er urimelig. Likevel- du bestemmer om du vil vaske selv – eller finner en som gjør jobben for deg. Husk at du er ansvarlig for resultatet.

PRISLISTE FOR TILBUD FOR 2020

Hotellet vil gi ut en ny prisliste for 2020 på nyåret. Tilbudet omfatter ikke Serviceavtalen. Vi har ikke forhandlet om de nye prisene på aktiviteter organisert og administrert av hotellet.

BAD OG BADERROM I HYTTENE -ET PROBLEM?

Emnet er ikke ny av dato. Vi har diskutert saken tidligere. Spørsmålet er: Når skal vi iverksette en total ombygging med nytt utsyr i alle hyttene? Baderommet har gått ut på dato allerede. I noen hytter må vi gjøre noe med baderommet så raskt som mulig. Alle hyttene skal være brukbare hele året for alle – et standardkrav vi etterlever.

Styret arbeider med undersøkelser i markedet om de totale kostnadene for alle andelseiere dersom vi begynner arbeidet. Saken er ikke utredet grundig nok ennå. Uansett styrets beslutning i denne saken, så må årsmøtet ta en endelig avgjørelse. Styret er pålagt å utføre nødvendig vedlikehold av hyttene. Situasjonen for baderommene kan bli en kostbar utgift år etter år fordi badene er nedslitte.

MINIGOLFBANEN

Vi har fått melding om ny vedlikehold av den populære « Minigolfbanen». Arbeidet er ennå ikke avsluttet. Ingen utgifter er pålagt oss i denne saken. Vi takker for arbeidet. Viktig med aktiviteter for alle i familien.

ÅRSMØTET I 2020

Styret har bestemt dato for årsmøtet. Noter datoen: 21.april 2020. Vi møtes på Holmenkollen hotell som tidligere. Forslag til saker må sendes styret innen 1 februar 2020. Nærmere opplysninger om årsmøtet vil bli sendt alle samt vedlagt de nødvendige rapporter og bilag.

Til slutt:

STYRET ØNSKER ALLE EN GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Tedd Urnes

6 responses to “LEDER fra Tedd Urnes

 1. Kristin B. Valle

  Hei!
  Nå kommer skattemeldingen til kontroll, og det er fortsatt ingen data sendt inn fra OBOS på våre eierandeler i Hamna. VI skal vel strengt tatt rapportere våre «Andeler i boligsameie, borettslag og boligaksjeselskap», siden vi er et sameie?
  Vi har spurt om dette tidligere år også, og har fått beskjed om at dette skal man få på plass. Jeg har ingen forutsetning for å «gjette» min andel av inntekt/utgift for hytta.

 2. Berit Nygård

  Godt Nytt År. til styret. Tusen takk for flott innsats etter årsmøtet. Jeg forlot også årsmøtet før det var slutt. Flotte innlegg fra TED. Keep on!!!.
  Mvh. Berit Nygård

 3. Kristin S. Bolstad

  Hei,
  tusen takk for godt arbeid fra styret gjennom året som har gått! Setter stor pris på arbeidet dere har gjort for fellesskapet! Ekstra stor takk til deg, Tedd!
  I sommer nøt vi dagene på hytta og følte at Havna var et godt sted å være! Parkeringen fungerte bra, og prøveordningen med kr 25/dag for bil to var god! Det var også mange hyggelige møter med hotellet.
  Godt nytt år til alle!
  Hilsen Kristin

 4. Hei
  Jeg er så glad for hytta mi
  Nå føler jeg meg som en Dronning😂
  God Jul til alle
  Som vi gleder oss

  Heidi Harsheim

 5. Jeg ønsker å takke styreleder for utholdenhet, ryddighet og nøkterne fremtidsplaner!

 6. Veldig fin og oversiktlig oppsummering.
  Jeg har ikke hatt behov for noen kontakt med styret i forbindelse med min eier-andel på Havna, – var litt/mye oppgitt og forlot forrige årsmøte før det ble avsluttet, – men opplever at dere i det nye styret gjør en veldig god jobb på vegne av oss alle. Takk til dere for at dere bruker tiden deres på dette.
  God jul Og godt nytt år.
  Berit Evju

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s