Leder fra Tedd Urnes

Medlemmer av regjeringen har offentlig oppfordret oss alle til å avvikle sommerferien i Norge på grunn av koronakrisen. Jeg tar det for gitt at Havnas hytter blir mer populær i år enn tidligere. Allerede nå ser jeg at folk begynner å leie ut hytter, eller vil bytte hytter eller bare bruke hyttene selv. Helt fint. Likevel må alle forstå at krisesituasjonen ennå ikke er over. Gradvis vil landet bli åpnet igjen. Ansvaret for bruk av hyttene er et ansvar du har som bruker. Det vil si at ingen kan garantere at alle hyttene er smittefri. Dersom du leier ut din hytte, er du ansvarlig for standarden i hytten. Jeg vil anbefale alle å bruke de vaskemidlene som nå settes ut i alle hyttene. Tørk av alle håndtak og steder hvor du vet folk vil oppholde seg. Vi legger ut vaskemidler samt antibac flasker i alle hyttene. Jeg vil anbefaler alle å ta med litt ekstra antibac til eget bruk. Jeg besøkte Manglerud kjøpesenter nylig. Mange av butikkene hadde installert antibac vaskestasjon foran butikken samt en egen vaskeenhet for hele kjøpesentret. Et utmerket tiltak.

Dersom du ikke ønsker å vaske hytten, kan hotellet vaske hytten på bestilling. Hotellet har ikke kapasitet til å vaske alle hyttene hver fredag dersom alle skulle begynne å bestille vask. De av dere som får et problem med vask, kan melde fra til meg om saken. Vi har begynt å søke etter lokale vaskehjelp. Vi vet ennå ikke om dette er et problem. Derfor må dere gi en tilbake melding om saken.

Jeg antar at noen av dere allerede kjenner til bedriften VASKEHJELP?

Vask kan bestilles på: support@vaskehjelp.no eller http://www.vaskehjep.no/ .

Helt utmerket dersom noen kjenner noen som trenger arbeid nå i disse krisetider.Til slutt: Minigofbanen vil bli brukbar i nær fremtid. Noe vedlikeholdsarbeid har vi utført og noe arbeid gjøres i neste uke. Fortsatt er det mange fine turmuligheter i området.

Hilsen

Tedd Urnes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s