LEDER Fra Tedd Urnes

KORONAVASK-TVUNGEN

Koronaktisen er fortsatt en daglig realitet –også for Havnas hyttebrukere.Krisen er ikke over ennå – dessverre.Til tross for at bruk av hyttene tillates, til tross for at du er personlig ansvarlig om du vil bruke hyttene , så må vi fortsatt forsøke å beskytte alle brukere mot smitte. Vi må derfor innføre en tvungen vask av alle hyttene. Myndighetene mener at det er fare for smitte fortsatt. Vi mener at risikoen forbundet med å la folk vaske selv er en for stor risiko for smitte. Derfor er vi alle avhengig av at profesjonelle vaskere står for en sikker og trygg vask av hyttene i sommer. Koronakrisen er ikke over –ennå.Renhold av hyttene er viktig for å unngå smittespredning. For å sikre vår egen og andres sikkerhet må vi betale mer for vask enn tidligere. Nå blir prisen kr.900.- for vask i Koronatiden. Vi innfører også en ny rutine:Utstyr fra hyttene som er brukt settes inn i oppvaskmaskinen innstilt på lengst vasketid.Ta ikke ut utstyret etter vask. La alt stå til neste bruker som må sette alt på plass. Vi prøver å unngå smittespredning. Ny vurdering av situasjonen og rutiner vil bli vurdert når myndighetene mener at Koronakrigen er avsluttet. I år må vi være forberedt på at hyttene blir bruk mer enn tidligere fordi myndighetene har oppfordret alle til å avvikle ferien i Norge. Vi ønsker dere alle en god sommer.

HilsenTedd Urnes

13 responses to “LEDER Fra Tedd Urnes

 1. Ellen Elisenberg Bjørnstad

  Hei
  Vi har akkurat sjekket ut fra hytte 29. I resepsjonen fikk vi beskjed om at obligatorisk koronavask først gjelder fra i morgen. Dette har ikke vi fått med oss. Vi har ikke vært inne på siden og sjekket kommentarer denne uka bare fulgt med på om det er kommet nye beskjeder fra styret. Jeg fikk betalt kr 900,- så jeg regner med at dette går i orden. Ikke spesielt hyggelig å reise fra hytta på denne måten. Beskjeder fra styret må være tydeligere og ikke bare komme som en kommentar til et tidligere innlegg.

  Det er mye folk på hyttene nå så vi får håpe de andre har fått med seg dette.

  Hilsen
  Ellen

 2. Bare så jeg skjønner dette rett:
  «Corona» vask bestilles i resepsjon som vanlig?
  Noen frist for dette for at vask kan garanteres?
  Kan håndklær og sengetøy fortsatt leies?

  • Hei
   Vask bestilles i resepsjonen og betales.Nøkkel og skjema for rapport leveres ut.Koronavask er
   dessverre fortsatt nødvendig for å unngå smitte.Kr900.- for vask.Om utleie av utstyr spør i resepsjonen som arbeider under vanskelige forhold for tiden.
   Hilsen
   Tedd

 3. Hei
  Vask vil bli utført etter bestilling.En liten misforståelse har oppstått. Hytte til
  Gro vil bli vasket
  Tedd

 4. Gro Marit Brugård

  Hei, vi er her nede nå å fikk beskjed om at det gjelder for de som har ferie fra den 19.juni? Stemmer det? Det virket ikke som de hadde tid å vaske hyttene. Vi fikk beskjed om å vaske hytta selv. Litt klarere retningslinjer fra ledelsen hadde vært ok, hvis man likevel må vaske hytta.

 5. hkcduringyahoocom

  Hei, det er veldig bra og riktig med spesialvask.
  Det er helt ok å betale 900 kr. for dette, samtidig er jeg enig med Henny Madsen som etterlyser en nøyaktig beskrivelser av vasking. Jeg tenker også at det er spesielt viktig at ALLE håndtakene inkl. kjøkkenskapdører, kjøleskapdør osv. blir vasket over med desinfeksjonsmidler. Badet er også svært viktig.
  Å ha en vaskesjekkliste for oss som overtar hytta gjør det ryddig og trygg for oss å bruke hytta til sommeren i koronatiden.
  Takk for at dere som sitter i styret og jobber for oss passer på at vi har det godt og trygg på hytta!

 6. Hilde Werness

  Enig med Vibeke H. Dette er et supert tiltak om vi vet at det blir gjort en grundig utvask i hver hytte. Er det samme vaskefirma som tidligere? Vi har ikke alltid vært fornøyd når vi har ankommet hytta etter renhold fra vaskefirmaet.

 7. Henning Madsen

  Jeg hadde gjerne sett en presis beskrivelse av hva denne tjenesten konkret innebærer. Både for å vurdere hva vi kan forvente blir utført og hvordan dette kan vurderes i forhold til eventuell smitterisiko. Glosen «profesjonelle vaskere» som ensidig beskrivelse og garanti har jeg litt vanskelig for å forholde meg til.

  • Hei
   Frivillig vask er usikker nå i Koronatider.Vi måtte vaske på nytt nylig for 10 personer som ikke vasket etter vanlige regler.Yrkesvaskere er bedre i arbeid.Vi må ha garanti at vask nå må gjøres grundigere enn tidligere med kostbart vaskemidler.Vask med antibac på alle steder hvor du bruker hender som en vanlig regel.
   Tedd

   • Vibeke Haakestad

    Kommer det noen veiledere for vasking de utfører som legges på hver hytte? Såpe og vann er fortsatt det viktigste renholdstiltaket, antibac er for desinfisering. Det er også viktig at jobben blir gjort ordentlig..for den summen som betales. Hyttene har utflytting kl 11, kl 15 kommer nye for ny uke. Rekker man det ?

  • Kjersti Wandrup

   Jeg har ofte vært skuffet over vask fra hotellet når jeg har ankommet hytta, og stoler derfor ikke helt på vasken.
   Er enig med Henning Madsen!

 8. Willy Østvold

  Absolutt fornuftig, støttes!

 9. Ingrid Hallan

  Det er gode og riktige tiltak!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s