LEDER fra Tedd Urnes

HAVNA PARKERING FOR GJESTER

Vi vil bare minne om at dine sommergjester også er velkommen til Havna. Vi har 15 parkeringsplasser til disposisjon. Viktig å følge oppsatt rutine for bruk av gjesteplassen. Du melder fra i hotellets resepsjon om din gjest. Du mottar en parkeringslapp som du legger synlig i bilen. For ett døgn betaler du kr. 25.- Husk å gi parkeringslappen tilbake i resepsjonen når gjesten reiser hjem. 15 gjesteplasser er et beskjedent tilbud. Likevel vil vi markere at gjester ønskes til Havna. Mange vil mene at tiltaket er en symbolpolitikk mer enn et tilbud som monner: Enig- men vi må begynne et sted. Vi ønsker alle gjester velkommen til tross for Koronakrisen. Husk å vis dine gjester de fine bade og turmulighetene i miljøet. Ha en fortsatt god sommer.

Tedd Urnes

Reklame

3 responses to “LEDER fra Tedd Urnes

 1. Grete Bråthen

  Er det nye onnsjekkingstider på fredager? Resepsjonen sier det står kl. 16 på havnanett sine sider, men kan ikke finne det.?

 2. Kristin S Bolstad

  Hei,
  Gjesteplass for bil 2 til kr 25/døgnet gjelder visst ikke lenger. Jeg kom til hytta med gjester forrige fredag og fikk beskjed om dette. Resepsjonisten sjekket opp med sjef Ingrid da jeg påstod at vi fremdeles hadde avtale om dette. Men gjestene mine måtte betalte full P-avgift på automaten.
  Det er bra at vi ihvertfall har vår gratis P-plass til én bil pr hytte og den må vi alltid fortsette å ha!
  Er hjemme igjen nå etter en helt fantastisk uke på Havna!

  • Hei
   Du har rett til en gratisplass for deg og en gjestepass.Du betaler kr 25 for ett døgn.
   Vi disponerer bare 15 plasser.Du er feil informert av resepsjonen-dessverre.Om du vil kreve betaling i return av hotellet blir en sak mellom deg og hotellet.
   Hilsen Tedd Urnes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s